TOUR DE BOER OP DE BETONPLEATS

Altijd al een kijkje willen nemen op een duurzaam boerenbedrijf? Dan ben je bij de Betonpleats op het goede adres. Wij verzorgen tours voor scholen, bedrijven, families en ook voor als je graag een keer met je vriend/vriendin een rondleiding wil over ons bedrijf. Het kan allemaal.

Er zijn verschillende mogelijkheden en mocht je nou specifieke wensen hebben, geef dat dan even aan, dan kunnen we daarover contact met je opnemen. We geven in ieder geval richtprijzen voor de ‘tour de boer’.

PRIJSLIJST

Tour de boer p.p. zonder ontvangst met koffie/thee – 10 euro
Tour de boer p.p. met ontvangst (koffie/thee) – 15 euro

Daarnaast zijn er veel extra dingen mogelijk om te doen (dit wel tegen een meerprijs), zoals:

Meet & Greet met de boer en/of boerin, een melkproeverij, een fotoshoot in het gras, een rondje met de boer mee op trekker, een speurtocht over de boerderij, en nog heel veel meer! Mocht je interesse hebben, geef het aan dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden!

Scholen kunnen in de reserveringskalender aangeven wanneer ze willen, maar hoeven geen kosten te betalen. Dit omdat wij er in geloven dat een goede educatie en besef begint bij de kinderen en wij graag willen stimuleren om kinderen/jongeren kennis te laten op doen van het boerenbedrijf.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
29
- Gereserveerd