Educatief

Voor scholen: de Betonpleats en “de Boer Op Noord”

Welkom bij de Betonpleats! Wij zijn trots deelnemer aan het educatieve project “de Boer Op Noord”, waarbij we schoolklassen een interactieve en leerzame ervaring bieden op onze boerderij. Tijdens het bezoek hebben de leerlingen de kans om:

  • Rondleiding op de boerderij: ontdek hoe we dagelijks zorgen voor onze koeien en gewassen, en leer over moderne landbouwpraktijken.
  • Quiz en interactieve activiteiten: test je kennis met een leuke quiz over de agrarische sector en duurzaamheid.
  • Presentatie door een ervaren onderwijzer(es): een deskundige docent geeft een boeiende presentatie in onze ontvangstruimte, waarbij belangrijke thema’s zoals voedselproductie, biodiversiteit en milieubewustzijn worden besproken.

Voor stagiairs: de Betonpleats is een leerzame plek

Ieder jaar is er wel één of meerdere leerlingen die bij de Betonpleats stage lopen. Ze stromen in vanuit verschillende opleidingen vanuit het MBO en HBO.

Voor senioren: camperplaats en educatieve beleving

Speciaal voor senioren bieden wij een unieke educatieve ervaring aan nabij onze stal. Hier kunnen senioren genieten van:

  • Camperplaatsen met uitzicht op de boerderij: verblijf in alle rust en geniet van de geluiden en beleving van het boerenleven.
  • Interactieve ervaring: ervaar het leven op de boerderij met speciale activiteiten, zoals het beluisteren van koeiengeluiden en meer.

Voor clubs en verenigingen: gebruik van locatie en lunch

Onze locatie biedt ook mogelijkheden voor clubs en verenigingen om bijeen te komen:

  • Gebruik van faciliteiten: maak gebruik van onze ruimtes voor vergaderingen, evenementen of activiteiten.
  • Catering: geniet van een heerlijke lunch, verzorgd door ons team, om uw bijeenkomst compleet te maken (tegen vergoeding).

Betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap

Als onderdeel van de dorpsgemeenschap staan wij open voor samenwerking en steun aan lokale kerken en verenigingen:

  • Stimulans voor ons allen: wij geloven in de kracht van gemeenschapszin en streven ernaar om bij te dragen aan een bloeiende dorpsgemeenschap.